Din sikkerhed

Home / Velkommen til alabedste / Din sikkerhed

Din sikkerhed

Du kan trygt handle hos alabedste.dk

Internethandel hos alabedste.dk skal føles sikkert. Derfor er denne hjemmeside sikret med et SSL certifikat, som forsikrer dig i, at dine dankortoplysninger bliver behandlet med største omhu og ikke videregives til andre parter.
Du kan se om en hjemmeside er sikret ved, at den ved hjemmesidens adresse har et lille hængelås-symbol og adressen hedder ”https”, hvorimod den blot hedder http, hvis den ikke er SSL certificeret.

Udover at være sikret med et SSL certifikat, så har du som forbruger altid rettigheder, når du handler online. Du har f.eks altid 14 dages fortrydelsesret på de genstande, du køber på internettet i modsætning til fysiske butikker, som ikke er nødsaget at tilbyde 14 dages fortrydelsesret.
Ifht. fortrydelsesret skal hjemmesiden gøre dig opmærksom på betingelserne, hvis du skulle fortryde dit køb og ønsker at returnere din vare. OBS: Handelsbetingelser

I Danmark er du som kunde ganske godt sikret ifht. internethandel på grund af vores lovgivning. Alle virksomheder skal f.eks registreres i det Centrale Virksomhedsregister og får derigennem et CVR-nummer, som er virksomhedens identifikationsnummer, og dette er ikke en helt simpel process og vil afskrække en række svindlere.
CVR-nummeret skal desuden være synligt på hjemmesiden, og er du i tvivl om en virksomheds ægthed, så slå dem op på google via deres CVR-nummer.

Når du har foretaget et køb, så tag evt. et screenshot af ordrebekræftelsen, så har du din dokumentation for at have fuldført betalingen.

Dog behøver du ikke bekymre dig om alt dette på alabedste.dk her handler det om, at vi får udbredt husflid og kreativiteten – så vi sammen kan gøre glæden større.

Med venlig hilsen
Martin/alabedste