Om alabedste

Home / Velkommen til alabedste / Om alabedste

Lidt om alabedste.dk og manden bag
Mit navn er Martin Berg, og jeg er stifteren af denne hjemmeside. Oprindeligt er jeg fra Nordvestjylland, men nu er jeg bosat i København sammen med min hustru.
Udover at eje denne hjemmeside arbejder jeg som pædagog i en naturbørnehave, hvor jeg trives med at være i selskab med glade børn og voksne.

Det startede i de dage….
I julen 2014 var jeg hjemme hos min far og hans kæreste Helle. Helle har en gave til mine søskende og jeg, et par hjemmestrikkede sokker fra hvad der nu er min “bonus bedste”.
Jeg har desværre ikke selv mine bedsteforældre, så det er mange år siden, at jeg sidst har fået hjemmelavede gaver.

Jeg blev utrolig glad for sokkerne og tanken bag. Det var egentlig, hvad der fik ideen til denne hjemmeside til at spire. Jeg blev så glad for tanken om noget hjemmelavet, noget der har taget tid og omtanke at kreere, noget der er kvalitet. Tænk at nogle gider bruge sin tid på andre mennesker i en travl, hektisk, industrialiseret hverdag.
Følelsen af endnu engang at få hjemmelavede gaver, var lidt ala dengang jeg selv havde bedsteforældre.

Alt I finder på denne hjemmeside er derfor lavet med omtanke. Omtanke ikke kun for dig og mig, men også for vores natur. Alle produkter er således lavet i Danmark og produceret af mennesker, der brænder for at lave husflid til dig og mig.

Hvorfor alabedste.dk
Der findes rigtig mange kreative sjæle i Danmark, som laver en masse flotte genstande og forsøger at sælge disse. Nogle sælger på deres egen hjemmeside, andre på Den Blå Avis, Trendsales eller på Facebook.

Formålet med denne hjemmeside er at samle “hobbyisterne” ét sted, med fokus på netop husflid. Jo flere der udbyde deres genstande det samme sted, desto mere opmærksomhed kommer der på hjemmesiden og derved forhåbentlig et øget salg af hjemmelavede genstande. Sælgerne får derved dækket deres udgifter til deres hobby, og køberne får sig et fantastisk, hjemmelavet produkt.

Jeg håber derfor, at alabedste.dk kan åbne dørene for “kreativisterne”, så de kan få solgt deres flotte produkter, og flere mennesker kan få gavn af deres talent for husflid.

Hjertelig velkommen til.

Med venlig hilsen
Martin/alabedste